Politica de confidentialitate

SC. MALINCO PRODEX. SRL  garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.Pentru inregistrarea unui cont pe site-ul www.santandreiconstructii.ro, pentru a tine evidente despre utilizarea site-ului, respectiv prin completarea formularului de comanda apare necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC MALINCO PRODEX SRL  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventuale promotii, etc. Inscrierea datelor dvs. personale reprezinta acordul expres si neechivoc in ceea ce priveste utilizarea acestor date.

SC. MALINCO PRODEX. SRL se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau si se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala sau inchiriere. Aceste informatii nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti  parteneri SC MALINCO PRODEX SRL  care asigura buna functionare a acestui site.

Optarea pentru abonarea la newsletterul MALINCO implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de SC MALINCO PRODEX SRL. In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.