Cum comand

Am conceput un sistem nou de vanzari online din cauza pietei in continua miscare, a fluctuatiei preturilor si calitatii marfurilor.

Veti constata ca majoritatea produselor nu au pretul afisat, in dorinta de a veni in intampinarea dumneavoastra cu oferte concrete si personalizate, pentru a putea livra marfa in cel mai scurt timp si la pretul corect, dictat de piata la un moment dat, in conditii reciproc avantajoase.

Pentru reusita proiectului dumneavoastra ne informam constant avand posibilitatea de a va oferi solutii si alternative la produsele sau sistemele solicitate, pentru un raport calitate-pret corect.

Cum functioneaza?

Va inregistrati dand click pe modulul cont nou

1. NOU varianta lista necesar

Aceasta varianta a fost conceputa pentru produsele care nu au preturi. Produsele care au preturi pot fi adaugate in cosul de cumparaturi, dar si in lista necesar alaturi de produsele fara preturi, insa acestea din urma nu pot fi adaugate in cosul de cumparaturi.

Va alegeti produsele avand posibilitatea de a le adauga in necesar

Adaugati produsele si cantitatile in lista denumita necesar realizand astfel o lista de cumparaturi

Lista necesar o puteti vizualiza si modifica din meniul de sus

Dupa definitivarea listei completati adresa de livrare daca nu coincide cu adresa cu care v-ati inregistrat

In caseta observatii puteti scrie optiuni suplimentare, ce doriti sa faceti sau probleme la care cautati solutii in speranta ca va putem ajuta cu produse sau solutii practice

Dati click pe trimite lista necesar si va aparea mesajul " multumim,lista a fost trimisa si va fi procesata in cel mai scurt timp posibil"

Atentie verificati email-ul pentru a vizualiza lista dumneavoastra cu preturi si detalii despre livrare si plata fara a va crea obigatii de plata sau de alta natura, acest serviciu fiind gratuit; sunt procesate cu prioritate listele care reflecta efectiv necesitatea realizarii unui proiect (listele ce contin efectiv tot necesarul de materiale si nu produse selectate aleatoriu pentru studiu de piata).

Cum primiti marfa?

Dupa ce ati vizualizat lista cu modalitatile de plata si detaliile de pe email( daca este cazul, costuri de transport, timp de livrare si alte detalii) puteti confirma comanda dand reply la email-ul primit, avand posibilitatea sa ne comunicati datele de facturare si sa ne scrieti daca apar modificari sau alte cerinte, iar pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic.

Modalitatile de plata disponibile momentan vor fi plata la receptia marfii, transfer bancar cu plata in avans, pe baza de factura proforma sau la sediul firmei cu cardul sau cash.

2. varianta cos de cumparaturi

Aceasta varianta este exclusiv pentru produsele cu pretul afisat.

Va alegeti produsele avand posibilitatea de a le adauga in cosul de cumparaturi

Adaugati produsele si cantitatile in cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi il puteti vizualiza si modifica din meniul de sus

Dupa vizualizarea produselor (modificarea cantitatilor sau inlaturarea unor produse, daca este cazul) din cosul de cumparaturi se da click pe comanda

Completati campurile " Detalii despre plata" si " Detalii despre livrare" daca doriti ca adresa de livrare sa fie diferita de adresa existenta (adresa mentionata la momentul inregistarii contului) dupa care dati click pe continuare

Completati campul "Metoda de livrare" selectand metoda de livrare dorita, iar optional puteti adauga comentarii cu privire la livrare, dupa care dati click pe continuare

Completati campul "Metoda de plata" selectand metoda de plata dorita, iar optional puteti adauga comentarii, dupa care bifati casuta cu Termeni si conditii, ca ulterior sa dati click pe continuare

Vizualizati comanda in campul "Confirmarea comenzii' si dati click pe confirmare comanda  Comanda ta a fost plasata